Сидеров се скара с Бареков за новата програма на цирк Балкански

Сидеров се скара с БарековРолята на следваща властова патерица скара Николай Бареков и Волен Сидеров, които доскоро демонстрираха приятелство. Връхна точка на напрежението станала новата програма на цирк „Балкански“, която един от двамата трябвало да напише.

„Аз имам по-дългогодишен опит! Зная две и зная двеста! Номера с тапи от шампанско, лъвове, болни от детски паралич, акробати под маса! Имам и опит в писането на програми“ – крещял Сидеров, наподобявайки онези чихуа-хуата, дето са толкова досадни с безспирния си лай, че не ги настъпваш единствено защото са собственост на жена, изглеждаща като гадже на мутра.

„Аз имам ресурс, мога да облека всички клоуни с фанелки с моя лик, да сложа илюзионисти, които да направят цялата публика със златни зъби! Нужен е размах“ – кълнял се в способностите си Бареков, сниман от 20 камери, снимащи под нисък ъгъл тримата му спътници, за да се създава илюзията на всенародна подкрепа.

Все още не е ясно кой ще подготви новата сценична програма на цирковия спектакъл Балкански, като е възможно организацията да бъде дадена и на съдебни магистрати, които да превърнат всичко в имоти и имотни заменки.

Междувременно Яне Янев си биеше лицето с длани и се чудеше докъде сме го докарали, щом дори той изглежда някак си читав.

Източник: Nenovinite.com

2 коментара по “Сидеров се скара с Бареков за новата програма на цирк Балкански

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *