Сидеров: Протестите са платени! Плащат по 40-50лв. на човек

Волен СидеровСлед като цяло лято лидерът на Атака Волен Сидеров се скри от обществото, избягвайки всякакви медийни изяви, Сидеров нападна гражданите, обвинявайки ги, че вместо идеология, през цялото време на протестите демонстрирали само злоба към парламента и управляващите.

Сред протестиращите няма идеология, а само злоба. Те целят единствено да се постигне разединение нацията, обяви с известна доза арогантност на  пресконференция в Бургас лидерът на атакистите.

Той изтъкна, че тези настроения, които са обхванали софиянци, не вижда в провиницията, а точно обратното. Такива били и наблюденията му по време на честванията на връх Шипка.

Сидеров отново се изпъчи, че като лидер на Атака има историческа заслуга за това ГЕРБ да не се върне на власт. Без да дава повече подробности в тази връзка, националистът обърна внимание на протестите срещу кабинета „Орешарски, коментирайки, че това са платени агитки. За участие в тях са плащани по 40-50 лева на човек. Демонстрациите били подбуждани от кръгове на милиардера Джордж Сорос и от ГЕРБ.

Сидеров пристигна в Бургас за откриването на офис на телевизия „Алфа“. Непосредствено преди посещението на Сидеров, в началото на седмицата, центърът на града бе облепен с плакати срещу собственика на телевизия СКАТ Валери Симеонов, съобщи bTV. Върху тях пишеше: „Затвор за Валери Симеонов за порно“ и „Българино, изключи СКАТ! Не бъди съучастник в престъплението!“.

„Атака“ подаде жалби срещу Валери Симеонов за разпространение на канали с порнографско съдържание. Политическата сила е входирала 23 жалби срещу собственика на телевизията. В отговор Валери Симеонов заяви, че има всички необходими лицензи и за всяка клевета също ще подаде иск в съда.

Припомня, че ескалирането на отношенията между телевизията и политическата сила започна преди около две седмици след физически сблъсък. Скандалът стана на бензиностанция в Бургас. Екип на СКАТ и депутати на „Атака“, сред които и Волен Сидеров, стигнаха до физическа саморазправа.

Източник: faktor.bg

2 коментара по “Сидеров: Протестите са платени! Плащат по 40-50лв. на човек

  1. Я кажи какви са НАДНИЦИТЕ НА ПУТИН за ИЗ(Г)РАЖДАНЕ НА КОЛОНИАЛНА КГБ българска република, за което работиш и ти Сидеров с твоите анархофашисти от цигански тип, (ГУШНАЛИ СЕ С ТУРСКИТЕ ФУНДАМЕНТАЛИСТИ В НАЦИОНАЛИСТИЧНО-ПАТРИОТИЧНА ПРЕГРЪДКА).

  2. С тази благородна клевета рискуваш цяла България да се стече на протестите: 3/4 – спонтанно и 1/4 привлечени от неочакваните ти, но полезни клевети! Така политическите ти опоненти ще се възползват от ситуацията и когато се разбере, че пак Путин давал пари на Доган, Станишев и Бареков да се ОСЕРАТ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ, за тебе ще е късно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *