Сестрата на Зинаида Златанова – шефка на новините в ТВ7 и NEWS7

Зинаида ЗлатановаДългогодишната спортна журналистка Миляна Велева, която е сестра на вицепремиера и министър на правосъдието – Зинаида Златанова става шеф на новините в ТV7 и NEWS7. Досега Велева оглавяваше дирекция „Спорт”. В медията се говори, че зад нейното назначение стои именно сестра й, като се знае, че това правителство има силната подкрепа на ТV7.

Телевизията е направила няколко промени в ръководството си, след като Николай Бареков бе изгонен от медията и не е неин изпълнителен директор. На неговата позиция ще е Десислава Тошева, която досега бе изпълнителен директор по финансовата дейност и съвместяваше поста с Бареков.

Досегашният шеф на новините на Жени Павлова става част от борда на директорите на NEWS7 и ще отговаря основно за актуалните предавания и ще следи стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик „Алегро Кепитъл“. Бареков остава водещ на националното турне „България без цензура“, което се излъчва по TV7.

Източник: Bulgaria-news.bg

6 коментара по “Сестрата на Зинаида Златанова – шефка на новините в ТВ7 и NEWS7

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *