Сервитьорката Симона Миланова прелъсти Божинов с ето това тяло! (СНИМКИ)

Симона МилановаСервитьорката Симона Миланова спечели Валери Божинов с омагьосващото си тяло!

Наистина красавицата си я бива и въобще не е чудно, че футболистът е залитнал по нея, а от снимките ще се убедите сами…

Симона Миланова не крие, че е преспала с Валери Божинов. Тя раздуха историята и не остави грам съмнение, че играчът е същият женкар от преди. Николета Лозанова сигурно смяташе, че той няма да постъпи с нея, както стана с Алисия, но жестоко се е лъгала.

Не е ясно дали аферата на Валери със сервитьорката Симона Миланова се е случила наскоро или преди време, но е факт, че това е било по време на брака им.

Божинов я свалял дълго, засипвал я с цветя и подаръци и когато тя най-сетне му се отдала, той я зарязал. Момичето е възмутено, че той дори не си направил труда да й го каже като пич по телефона, а просто си изключил тайния номер завинаги. Валери Божинов писал и във Фейсбук на Симона Миланова, от профил на приятел, а закачката му изглежда е целяла едно – да стигне до края с нея.

След като се озовали в леглото, Валери получавал своето за известен период и после внезапно забравил за хубавицата. Симона Миланова хлътнала здраво, а и била особено поласкана от вниманието, тъй като е известен и богат.

Дали от гняв или държи да се знае истината, но сега тя си отвори устата и не смята да мълчи по въпроса. Прелестите на Симона Миланова определено са примамливи, а щом са заковали даже и Валери Божинов, можем да си представим останалото…

Вижте сами, че сервитьорката Симона Миланова спечели Валери Божинов с омагьосващо тяло!

Източник: kliuki.net

Симона МилановаСимона Миланова

Един коментар по “Сервитьорката Симона Миланова прелъсти Божинов с ето това тяло! (СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *