Семейство Маркови заведе дело срещу снаха им, прочула се с порноклип

Петрана МарковаСемейство Маркови от Благоевград, чийто син Вергин бе женен за добилата скандална известност Петя-Петрана, забъркала се в порноскандал, разпространен навсякъде в мрежата, внесоха документи за дело срещу Петя за отказ от фамилното й име Маркова. Младата жена предизвика гнева на бившите си роднини след развода със съпруга й Вергин, който е фитнес инструктор. Две години след развода разприте във “фамилията” продължават. Вергин е зад граница, според близките му избягал от непрекъснат тормоз, упражняван от бившата му съпруга, родителите му напуснали Благоевград, за да избягат от снахата, която според тях не спира да създава проблеми, съобщава „Струма“.

Хората били потресени от разпространените в интернет снимки на бившата им снаха. Както е известно, в мрежата бяха качени снимки на Петя и се твърдеше, че е запис от охранителна камера в една от дежурните стаи на поделение в Благоевград. Проверка установи обаче, че поделението не е в Благоевград, а някъде по трасето Пловдив-Казанлък.

Петя работи в този район като кадрови военен, независимо от медицинското си образование, добито в медицинското училище. Близки до уличената в секссцени Петя твърдят, че записът е монтаж, направен от враговете й.

Полицията е затрупана от жалби, една част срещу Петя, другата част от Петя срещу роднините на бившия й съпруг. Ченгета си припомнят, че в навечерието на 2012 година цялото семейство Маркови било доведено във Второ управление на МВР в Благоевград, след като снахата депозирала жалба срещу тях, че са и запалили колата. В същото време семейство Маркови завели дело за връщане на чисто нов автомобил “Пежо” и въпреки нотариалната покана, Петя вече втора година не връщала колата.

Семейството на Вергин е категорично, че не желаят тази жена да продължава да бъде наричана “Маркова”, защото ги петняла. В цялата война потърпевши са двете деца на разпадналото се с гръм и трясък семейство на Вергин и Петя. За тях вече са информирани от отдела за “Закрила на детето”, които започват проверка на убийствената семейна среда, в която те растат.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *