Селски кмет си размахал пениса пред избирателки

Димитър Трънков

Димитър Трънков

В созополското село Габър тече подписка за свалянето на несменяемия от десетилетие кметски наместник Димитър Трънков, известен с всевъзможните си „геройства“ – от побой над съселяни, през бракониерство и незаконна сеч, до регистрация на мъртви души за избори. Последната издънка на селския големец е станала в кабинета му в кметството, когато при него дошли три жени да се жалват затова, че иска да ги глобява заради несъбрана смет край домовете им. „Кметът си извади оная работа от панталона и почна да я размахва пред нас, за да ни покаже, че не му пука от жалбите ни“, разказва пред “Флагман” 62-годишната Петкана Янева, която е присъствала на сцената с разветия пенис. След този случай подписи за свалянето му са положили 42 души.

„И днес вървят из селото и събират подписи срещу Трънков, защото не си бил на работното място. Човекът е в Бургас, извикаха го в горското, не може заради пет-шест души, които го следят на всяка крачка, да седи в кабинета и да играе табла или карти, или да приказва глупости за чуждите булки“, заяви секретарят на кметството в Габър Ирина Кунева. Тя защити управника, като се закле, че трета година работела като секретар и го познавала като свестен човек.

„Петкана е виновна, тя го предизвика през октомври 2012 г., когато кметът наложи глобите за сметта и животните, които ходят по градините, тя дойде тук и направи такъв скандал, че няма да плати, че накрая от ярост си вдигна полата, нагъзи се пред Трънков, за да й види п**ката. Беше с бели плътни пликчета, не бяха бабешки кюлоти. Беше се приготвила да му показва женските си хубости тая мръсница“, каза секретарката Кунева.

Трънков е на 58 години и минава за селски мачо.

Скандалът в Габър беше дебатиран в почти същите подробности по време на редовната сесия на ОбС в Созопол. Опозицията настоя Трънков да бъде отстранен, за да стихне напрежението. Общинският кмет Панайот Рейзи обаче заяви, че заради няколко недоволни няма да пипа Трънков и той ще продължи да е наместник, защото нямало друг по-подходящ от него.

Трънков стана известен в цяла България, след като преди местния вот селото, което е с 257 жители, набъбна с още 200, тъй като поголовно регистрираше мъртви души. Накрая прокуратурата намери документи за 18, но в крайна сметка съдебното дело в Районния съд на Бургас срещу него приключи с оправдателна присъда. Съдия по това дело бе Моника Яханаджиян.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *