Седемцифрена сума е предложена на БСП за пост на областен управител

Стефан ДимитровСедемцифрена сума е предложена на БСП за поста областен управител на Хасково. Парите са готови да броят фамилия Димитрови. Те са известни в Димитровград като главни акционери в торивият гигант „НЕОХИМ”. Бащата Димитър Димитров е главен изпълнителен директор на химическия завод, майката има счетоводна къща, обслужваща едни от най-големите фирми в града. Родителите били готови да дадат всичко сина им Стефан Димитров да седне в стола на областен управител. В предишния мандат той беше кмет на Община Димитровград, след това се опита да стане кандидат за кмет на ГЕРБ но от партията предпочетоха Иво Димов, който спечели изборите. Тогава Стефан Димитров се яви с коалицията си „Да за Димитровград” и влезе в общиннския съвет, който пък с гласовете на неговата партия  и БСП го избра за председател.

Този пост обаче се оказа недостатъчен за амбициите на семейство Димитрови и те пуснаха всички възможни връзки детето им да стане народен представител. Слуховете говорят, че е имало пазарлъци той да е на избираеми места в листата на БСП в Хасково и София. Името му бе спрягано и за листите на ССД, на която е член. Имало е  опити да се класира и за листите на ГЕРБ и други партии. Явно преговорите не са били успешни, защото Стефан Димитров не се яви в нито една кандидат-депутатска листа.

 

Сигурни източници твърдят, че сега преговорите за поста областен управител са на финала ,въпроса е дали сумата да е в евро или лева.

Източник: delniknews.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *