Световните медии за България: Правителството предизвиква катастрофа

ПротестиПовече от 40 дни протестиращите в България искат оставката на социалистическото правителство, съобщава германският „Берлинер цайтунг“ и описва демонстрантите като добре образовани, западно ориентирани и разбиращи недоволството като акт на гражданско самосъзнание и основно право. Въпреки гнева на хората, премиерът Орешарски и не мисли да подава оставка, коментира немският „Шпигел”. Във втория по големина град на България, Пловдив, протестират с песни на Висоцки, предава руската агенция ИТАР-ТАСС. Десет седмици след изборите, политическата катастрофа в най-бедната страна на ЕС става все по-голяма, коментира радио „Дойче Веле“.

Един коментар по “Световните медии за България: Правителството предизвиква катастрофа

 1. СТАНОВИЩАТА НА ПОСЛАНИЦИТЕ:
  Благодарим за своевременните становища и подкрепа на Европа и Америка. Бихме приели подобни жестове и от Русия, но не ги очакваме от престъпника Путин, разбира се!
  Там честните хора, не са свободни, това е огромната цена на свободата, която всички дегенерати и профани пренебрегват!
  Коментари в чуждата преса:
  Коментарите са изключително точни и дано помогнат и на по-заблудените българи реално да осъзнаят как са изигравани винаги от комунистите. Как червените престъпници винаги използват лъжекомпромати и злепоставят ВИНАГИ тези, които пречат на обратното им връщане на власт. Властта им винаги реализира поредното облагодетелстване на червенотурските мекерета на Путин и реализиране на руските интерси в България. Как да оставим това правителство да работи отново за това! Как да допуснем отново да заглушават призивите за свобода и справедливост с ударите палките и блъскането с дебели щитове по беззащитни глави и тела!
  И сега няма да го позволим!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *