Сашо Диков: Бареков,ти си символ на поръчковата журналистика!

Бареков при Сашо Диков•    Ти си символ на поръчковата журналистика, кресна Сашо в лицето на ошашавения Дудук.

•    Епилираш се, кой ти скубе веждите, попита ехидно Диков, използвайки стари думи на Бойко, че Бареков се гримира като момиче.

•    И това са първите стъпки за педерастията.

Сашо Диков пусна кадрите, на които се вижда как Дудука носи цветя на Бойко и му се подмазва.

На други кадри Бойко се подиграва в очите на Бареков, че е много гримиран и ехидно му казва, че то така се почва – първо се гримираш, после ставаш педераст.

Сашо Диков и Николай Бареков се скараха като кръчмари, защото Дудука се чувстваше неудобно от въпросите, тип право куме, в очи.

„Кошлуков работеше от самото начало по тези проекти. Като председател на борда на директорите на Nо Frame Media представляваше компанията в отношенията към другите медии. Напускането беше негово решение, никога не съм обявявал обаче, че той е част от моя проект. Той никога не е имал нищо общо с политически проекти.

Негов проблем е, защо си е подал оставката“, обясни Дудука своята версия защо Кошлуков е напуснал ръководния пост в Nо Frame Media.

Все още по документи имам нещо общо с TV7. Процесът по оттеглянето ми е започнал, определени са и хората, които ще ме заместват. Така че нещата са нормални.

Ще има доста промени, но те са на нива, които няма да разместят пластове в телевизията.

Не съм питал Кошлуков, защо е напуснал. Направих няколко пъти уточнението, че проектът ми е медиен, а не политически.

Нешка Робева в този проект е със своята музикална артистична програма и нищо повече, продължи Бареков.

„Има ли нещо лошо като изпълнителен директор на TV7 не съм платил на нещо, свързано с бизнес извън България. С нея става въпрос за чисто търговски отношения“, избухна Бареков, когато Диков подхвърли за рекордната сметка, платена от журналиста в Монте Карло.

В медиите ставаше въпрос за 105 000 долара.

„Бил съм в Сен Тропе един път и един път в Кан в компанията на жена ми.

Аз съм си платил сметката сам, която не беше тази, пусната в медиите.

В този гнусен материал на заден план е жена ми с най-добрата й приятелка.

Платих сметката на Чочо Александров.В случая сметката беше 500 евро, мога да си позволя да ги извадя от джоба си.

Държа да кажа, че работя в тази кампания без хонорар.

По документи и де факто можем да направим журналистическо разследване“, продължи Бареков, който започна политическа кариера.

Защо бе, Бареков, не си разрешил на Люба Кулезич да ме покани като неин гост в ТВ7, ехидно, но много остро попита Сашо Диков.

„С Люба Кулезич съм водил не повече от два три разговора като директор на телевизията. Люба поиска да те покани, казах й какво ще се случи. Казах й – канейки го, заяждайки се с него той е обречен да спечели, защото ти си лъскавата дама, тунингованата водеща с голямата заплата, а той идва от Канал 3 и винаги ще има повече основания.

За Алексей Петров не си спомням да съм говорил с нея, а Слави Бинев беше неин гост.

Тогава имаше редакционна позиция на телевизията по отношение на Алексей Петров. Приеми факта, ако Алексей Петров е проблем за теб, значи казвам – уважаеми зрители аз съм цензурирал Алексей Петров“, обясни Николай Бареков.

Но Сашо Диков не остана удовлетворен.

„Ти не си разрешил да ме покани! Не ме карай да я набираме по телефона, за да ти каже й тя, че в момента лъжеш! Лъжец!

Въпросът е, че ти, който си един от символите на поръчковата журналистика, а тръгваш на турне „България без цензура“, подскочи Диков.

„Не приемам твоите квалификации да ме наричаш поръчков журналист.

Ти беше един от най-сериозните критици на Бойко Борисов като министър председател.

Защо обърна палачинката, гледах ти последното интервю с Бойко Борисов, то беше наистина жалко. Водил ли си неформални разговори с министри от неговото управление. Казаха ли ти за практиките на това управление, за взимането на пари, за открития рекет на бизнеса“, опита се да контрира Бареков.

„Ти пък четири години му лиза задника на Бойко Борисов.

Вкусен ли беше?“, доуби го Сашо Диков.

„Разкайвам се!

Разкайвам се!

Разкайвам се за Бойко Борисов”, едва не ревна със сълзи Бареков, но в крайна сметка Сашо Диков го разнебити в този техен словесен дуел.

Източник:1kam1.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *