Сай откраднал “Гангам стайл” от Лепа Брена! (ВИДЕО)

Лепа Брена25 години преди Сай да стане световна звезда с хита си “Гангам стайл”, Лепа Брена е измислила танц със същия ритъм и движения, гръмнаха сръбските медии.

Според много от анализаторите в западната ни съседка певицата е била ограбена от корееца. Електронните издания публикуваха откъс от филма “Хайде да се искаме”, чиято хореорафия била едно към едно с “Гангам стайл”. А като се пусне песента на фона на филма, се вижда, че идеята съвсем не е толкова откачена, още повече, че навремето този филм се гледаше по цял свят, пишат сърбите. Така че, нямало да бъде кой знае колко чудно, ако Сай е гледал Лепа Брена във филма и е изплагиатствал от движенията на една от най-големите звезди на бивша Югославия от далечната 1987 г.

Източник: БЛИЦ

4 коментара по “Сай откраднал “Гангам стайл” от Лепа Брена! (ВИДЕО)

  1. Според мен това не е вярно, защото никъде във видеото на Лепа Брена не се изиграват точно тези стъпки, които Сай прави – танца на Сай няма нищо общо с танца на Лепа Брена!

  2. … и е изчакал 25 години, за да не буди подозрение… С коя ръка да се прекръстя?! Все едно пък ритъма на Гангнам стайл е толкова оригинален, че само от там може да е дошъл… айде да изиграем едно пръво хоро на него и да кажем, че от нашия фолклор е откраднато парчето, а?! Абсурда да е пълен… След последните 2-3 сватби, на които бях установих, че право хора може на всичко да се изиграе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *