Росен Милионера пръснал 2 милиона за 2 месеца!

Росен МилионераРосен Милионера похарчи половината си джакпот за нула време. Без да тръби, Росен Русимов от Перник успя за 2 месеца да намести близо 2,3 млн. След като заяви, че е ударил шестица от тотото, късметлията се покри. Смени си номера на GSM-a си и… започна да харчи. Данъчните са сложили във „фризера“ 2,4 млн. от богатството на Росен Милионеро, пише “Стандарт“. Още в края на 2012 г. започна пълна ревизия на фирмите на Росен Русимов заради подозрения за укриване на ДДС с продажба на закъсали дружества на бедняци. Проверката трябваше да приключи в началото на март. Преди дни данъчните обаче са привикали пернишкия милионер, за да подпише заповед за удължаване на ревизията с още 2 месеца.

„Нямам притеснения за проверката. Така ми спестяват от парите. Сега над 2 млн. си кротуват на лихва. Ако така я карат, до края на годината ще имам чиста печалба от 250 бона“, пресмята Милионеро.

Лихвата ще му дойде добре, защото Росен вече се е разделил над 2 млн., разказват негови приятели. „Пари вече нема!“, отсякъл Милионеро наскоро. Близки до обкръжението му разказват, че е напазарувал няколко апартамента за най-близките си в Перник и София. Купил е и обещаната техника за фирмите си. Трябвали му още машини, но за тях ще чака бирниците да се налудуват.

Съпругата и големия си син поглезил с нови коли. Нови, ама втора употреба. На жената купил джип БМВ „Х3“, а на сина – мерцедес. Пред приятели обяснил, че няма смисъл да хвърля пачки за возила от автосалоните и после да му се къса сърцето, като се чупят по разбитите ни улици. Своята лична кола така и не сменил. Не било нужно, защото карал служебните на Централната ремонтна база, на която е собственик. На всички деца и младежи в обкръжението си купил айфони – да се фукат пред съученици и гаджета.

„Доста пари се и изпиха“, признават приятели на Росен. По груби сметки, около 200 бона отишли по кръчмите и за помощ на закъсали роднини и познати. Милионеро обаче ги сложил в графа „несъбираеми заеми“. „Това не е дебелашка шега за хората, които са му искали сумите, просто в момента са закъсали, иначе нямаше да търсят помощ“, обясняват от обкръжението на Русимов. За благотворителност също дал солидна сума, но заклел дружките си да не обелват дума. Не искал да го търсят пак медии и да си прави PR на гърба на изпадналите в беда и болните.

Росен не се е „надул“, хвалят го комшиите му в Перник.  Ходи все в същото кафене сутрин кахъри се по цял ден около бизнеса си и гледа как да го спаси в кризата, събира се с приятели вечер. Никой от групата не казва дали още пуска фишове в тотото, може би и това е „национална тайна“. Притесненията сега били да не пострада късмета му като фирмаджия от тото-шанса, който го споходи. Както казват хората – не може да ти върви във всичко. Засега обаче Росен успявал да крепи фирмите си. Преговарял да кара материали за новостроящата се магистрала „Струма“, започнал да вади и кюмюр от рудника в Кюстендилско.

Източник: БЛИЦ

2 коментара по “Росен Милионера пръснал 2 милиона за 2 месеца!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *