Рокаджия проектира летяща чиния и електромобил амфибия

Георги ИвановЕлектромобил амфибия и летяща чиния на същия принцип е проектирал варненският рокаджия Георги Иванов от група „Арсенал“. Идеята той реализира от години, но все още пази в тайна изпълнението й, за да не се стигне до плагиатство в откритията му, пише “Петел”.Той смята, че двете машини ще бъдат от полза на хората и ще улеснят бита им, след като нито един учен досега не е решил да ги въведе в масово производство. Апаратите напомнят за научнофантастичните романи от близкото минало, които днес виждаме реализирани в кино индустрията. Негов фаворит е гениалният Никола Тесла.

Целта на Георги е да създаде малко предприятие с изследователска лаборатория за специалните двигатели на двете изобретения. За целта разчита на съмишленици, с които да обединят усилията си.

Компанията му се занимава още със звукозапис, заснемане на филми, занимания с бойни изкуства и новаторски научни разработки.

За бойните изкуства Георги казва, че в тях няма насилие, а дълбок философски морал. Те закаляват тялото, ума и духа, човек става по-ловък, бърз и силен и дават напредък във всички направления на живота. Изобретателят преподава класическа и рок китара на млади хора, с които после излизат заедно на концертната сцена.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *