Робство: Червен олигарх налага на миньорите как да гласуват срещу купони

Христо КовачкиИсках да ви кажа нещо, което подминаваме в шеги и закачки, и което е толкова тъжно, толкова е тъжно, че ми иде да си разкача монитора и да ходя на Позитано да го прасна в наглата очилата чутура на Станишев, после да мина през ЦИК да ги оплющя и тях и накрая да мина през прокуратурата за да ги питам дали тези дни са чели вестници, сайтове или случайно са гледали телевизия.

В Бобов дол, в Бобов дол, България, Европа, един олигарх, получаващ милиони субсидии от държавата, но неучастващ в евроизборите, подкрепя една партия налагайки вота на служителите си срещу купони за храна, които важат само в негов магазин. Тези хора гласуват за храната си, за да им бъдат изплатени навреме заплатите, авансите. Всичко това се случва в 21 век в европейска държава. Всичко това излиза на показ. Всичко това, обаче, не притеснява Станишев и ко.

За тях това е лост за няколко гласа повече. За тях гласоподавателя е скот, който има нужда да се нахрани и облече за да може да гласува. И въпреки, че БСП печели убедително там, магазините на олигарха са празни. Защото робите трябва да бъдат наказани. Наказани заради някой, който си е позволил да снима инструктажа за правилното гласуване. Сега робите имат купони за храна, а храна няма. Сега те чакат по 7-8 часа пред магазина за пакет кайма. От малките. Тези хора нямат време за фейсбук, техните статуси са написани с кръв в мините, в които ние не слизаме и никой от нас не лайква и споделя.

Щото ние колкото и да ревем от задръстванията, продавачките в мола и лошото време, никога няма да разберем, какво е да гласуваш с купон за храна. Та, няма проблем, стойте си вкъщи, всички са маскари, оставете правителството да работи, социалистите са за социална държава, в който срещу всеки купон за храна има храна. Ако си гласувал за тях. Голям купон, нали?

Теодор Михайлов

Фейсбук

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *