Рибар успя да снима русалка край гръцки остров?!

РусалкаНеобикновено същество, оприличено на русалка, се появи изненадващо в морето край гръцки остров и беше заснето от местен рибар, разпространил впоследствие снимките и във виртуалната мрежа.

Случката със заснетата русалка става в морето край село Ѝа, разположено на остров Санторини – един от Цикладските острови в Егейско море, който е много известен и посещаван гръцки курорт, предават от chudesa.net.

Самият рибар разказва, че той и още няколко негови колеги стават свидетели на неочакваната появява на някакво мистериозно морско създание, каквото обаче нито един от тях не е виждал в дългогодишната си морска практика.

Съществото се появява изненадващо на повърхността на морето и в продължение на 2–3 минути плува пред удивените очи на рибарите, демонстрирайки непостижими за известните морски видове, обитаващи Егейско море, бързина и подвижност. Рибарите твърдят също така, че необикновеното същество, оприличено от тях на русалка, притежава образувания, много подобни на крайници, както и нещо, приличащо на коса.

Сигнали за подобни срещи се появяват периодично от различни части на света, но официалната наука все още подхожда крайно скептично към идеята за съществуването на неизвестни хуманоидни подводни създания, присъстващи трайно и в легендите и приказките на много народи.

През 2013 г. известен телевизионен канал дори показа шокиращи кадри на русалка, заснета случайно в Гренландско море, но малко след това обаче стана ясно, че това е мистификация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *