Ранените се мазали с театрална кръв – твърди медия на Пеевски

ЕлисаветаИзданието на Делян Пеевски обвинява протестиращите в симулация.

Част от ранените на протеста на 23 юли май са се мазали с театрална червена боя – пише „Уикенд”, издание собственост на скандалноизвестния Делян Пеевски.

„Жената, на която главата уж беше разбита при сблъсъците с полицията, се появи заснета как се хили кръвясала, прегърната със свои приятели. На друга снимка, за която се твърди, че е правена на протестите ден по-късно, същата дама няма никакви следи от наранявания” – пише изданието с най-голям тираж у нас.

„Ако беше пострадала, щеше поне да има шевове и марли по главата” – такива коментари има според „Уикенд” в интернет.

„Трети кадър показва гологлав мъж, нескопосано размазал кръв с ръка по темето си. Като нищо ще излезе, че всичко е било постановка и полицаите са били злепоставени нарочно” – пише „Уикенд”, като пак се позовава на коментари в нета.

Театрална кръв за имитация на кървене се продава в няколко магазина за карнавални стоки в София на цена от 8 лева за 50 милилитра в шишенце с апликатор – сочи проверка на „Уикенд”.

Подозренията, че част от протестиращите са ползвали реквизит за лицата си обаче обиди част от протестиращите. „Това е обидно внушение и то се прави от корумпирани и платени медии” – скочиха обвинените в театралност.

„Уикенд” е само едно от изданията от медийната империя на Делян Пеевски и майка му Ирена Кръстева. Друго тяхно издание – агенция „Блиц” пък твърди, че протестът в столицата се топи.

Източник: razkritia.com

3 коментара по “Ранените се мазали с театрална кръв – твърди медия на Пеевски

  1. Точно така! А МИЦИОНЕРИТЕ „НЕЖНО СА ГИ БИЛИ С ПУХЕНИ ТЕАТРАЛНИ ПАЛКИ“ (които „театрално разкървавяват“ лицата на „пострадалите“. Става ясно, че при това полжение наистина са действали „перфектно“, както твърдят МИЛИЦИОНЕРИТЕ – ОВЧЕВ и сие.! Поклон пред професионализма им!
    РАЗБИРА СЕ, ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ОБЩЕСТВЕНОСТ САМО „ТЕАТРАЛНО“ СЕ ВЪЗМУТИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ – ЧЕРВЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ!

  2. Точно така! А МИЦИОНЕРИТЕ „НЕЖНО СА ГИ БИЛИ С ПУХЕНИ ТЕАТРАЛНИ ПАЛКИ“ (които „театрално разкървавяват“ лицата на „пострадалите“. Става ясно, че при това полжение наистина са действали „перфектно“, както твърдят МИЛИЦИОНЕРИТЕ – ОВЧЕВ и сие.! Поклон пред професионализма им!
    РАЗБИРА СЕ, ЦЯЛАТА СВЕТОВНА ОБЩЕСТВЕНОСТ САМО „ТЕАТРАЛНО“ СЕ ВЪЗМУТИ ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ – ЧЕРВЕНИ МИЛИЦИОНЕРИ!

    А ДЕБЕЛАН ПЕЕВСКИ САМО „ТЕАТРАЛНО ДЕБЕЛ И ГНУСЕН“ ЛИ Е или ТОВА „ТЕАТРАЛНО“ СЕ Е ПРЕДАЛО ОТ МАЙКА МУ? А МОЖЕ БИ ТЯ САМО „ТЕАТРАЛНО“ ГО Е РОДИЛА И ИНАЧЕ НЯМА НИЩО ОБЩО С ТАКЪВ ТЛЪСТ, ПРОСТ И НАГЪЛ УРОД?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *