Райна яко набива козунак в парка, феновете: Излагаш се (ФОТО)

Райна набива козунак в паркаРайна взе да става пословична с манията си да изглежда сладка и невинна. Още повече, че певицата тази година ще навърши 33 години, което си е доста далеч от представата за детското излъчване.

Бившата на Константин обаче не ще и да чуе съветите на феновете си и продължава да качва нелепи снимки в профила си във Фейсбук, явно мислейки си, че е очарователна, пишат от kliuki.net. Последната изцепка на Райна е от разходката й по време на Великденските празници в Сандански. Македонското девойче сподели свои кадри, на които набива яко козунак. И то по какъв начин само!

Очевидно Райна е натъпкала в устата си прекалено голямо парче, тъй като на една от снимките ясно се вижда как част от козунака виси от… крайчеца на устните й! Това естествено предизвика истинска вълна от подигравки сред онлайн потребителите. Които за пореден път припомнят огромните претенции на Райна да е нещо по-специално от останалите и непрестанните й демонстрации на самочувствие.

„Много е възвишена и хай, няма що! С това парче дето виси от устата й, е само за някой селски мегдан“, смеят се форумци. Коментарите им обаче ни най-малко не смущават певицата, която за пореден път демонстрира непукизъм към мненията на феновете си.

„Явно си мисли, че е много сладка така. Е да, ама не е. Смешна е“, възмущават се потребителите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *