Райна разкри: Влязох с риск за живота си в „Биг Брадър“!

РайнаПевицата получила стряскаща бележка час преди да влезе в Къщата.

Фолк певицата Райна направи неочаквани признания за участието си в „Биг Брадър“. Изпълнителката сподели, че буквално час преди да влезе в шоуто е получила бележка с предупреждение, че влиза с риск за живота си във формата. Изследванията й показали изключително тревожни резултати. И фолк дивата на собствен риск приела да влезе в предаването, пишат от kliuki.net.

„Получих бележка, че има повече от 50% риск за живота ми и е по-добре да не влизам в „Биг Брадър“, разказва Райна. „Много се притесних, но вече бях взела решение“. „Допълнително ме стресираха табелите навсякъде в Къщата. Ако Райна е болна обадете се на този номер“, споделя певицата.

Съквартирантите й били предупредени, че изпълнителката е в тежко състояние и трябва да се отнасят с повишено внимание към нея. Въпреки това продуцентите на няколко пъти подложили на риск здравето й като й отказали шоколад.

Фолк звездата сподели и пикантни подробности около отношенията си с Коцето. Фолк дивата лично се уверила, че певецът й кръшка с Русата Златка. Научила от телефона му за забежките с плеймейтката. А също и за други негови изневери. Най-обидена обаче, фолк звездата си остава от начина, по който я унижил пред цяла България. „Златка не беше повод за раздялата ни, а само част от причините да го зарежа“, сподели още тя.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *