Райна РАЗБИ Русата Златка! Вижте каква пикантна тайна разкри!

Русата ЗлаткаВ „Биг Брадър ол старс“ се очертава поредната драма!

„Биг Брадър ол старс“ ще стане още по-интересен. Оказа се, че Райна е делила дългогодишната си половинка с Русата Златка. Това разкри пилето на поп фолка. Райна се изказа, че Коцето й е изневерил със Златка Райкова, която остана втрещена от изказването на поп фолк певицата, пишат от skandalno.net.

Явно русокосото изкушение не е очаквала, че Райна ще разкрие толкова лични тайни пред цяла България. Но изглежда поп фолк певицата има стратегия да завоюва първото място, която включва спечелването на зрителските симпатии като изиграе ролята на жертва.

Райна уж без да иска разкри, че Русата Златка е споделяла леглото на Коцето докато поп фолк певецът все още е бил с Райна. Певицата дори се помолила на „Биг Брадър“ да не излъчва думите й, но от шоуто все пак показаха сцената между Златка и Райна. „Нищо не ме учудва. Русата Златка, както и другата, са преминали през леглата на изключително много мъже, все пак така добиха известност, а не благодарение на изключителни качества!“.

„Райна май се опитва да влезе в ролята на жертва и това не ми харесва. Ако си мисли, че хората ще я съжалят и ще гласуват за нея, значи се е излъгала!“, коментират зрителите на риалитито.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *