Райна: Коцето беше наркоман, алкохолик и женкар, затова скъсахме

РайнаС откровения за сексуалния си живот фолкпевицата Райна вдигна кръвното на водещия Сашо Диков в предаването му по Нова телевизия. “Истината е, че той се дънеше през цялото време на връзката ни”, сподели Райна за бившия си Константин. Коментарите му, че двамата се сдобрявали с бурен секс, обаче, били верни. “Това, което ни се е случило с Коцето не е плод на някаква илюзия”, сподели тя и добави, че много пъти го е хващала в издънки, за които той имал глупави или никакви обяснения. Тя пък не можела да прощава. “Не съм ревнива, но си имам принципи”, каза певицата.

На въпроса на водещия защо е наричала своя любим “наркоман, алкохолик и женкар”, Райна отговори, че всъщност това са реалните причини за раздялата им. “Това са неща, които съм казвала лично на него и не мога да разбера защо трябва да ги споделя пред медиите. Но по този начин той сам разкрива причините за раздялата ни”, разказа Райна.

Тя разказа за следващата си любов – младия Светльо, с който изживели бурна любов, но се наложило да се разделят, заради разликата във възрастта им. “Имахме различен подход към нещата и в един момент започна да се усеща. Иначе някъде година и половина имахме бурна любов”, разкри тя.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Райна: Коцето беше наркоман, алкохолик и женкар, затова скъсахме

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *