Райна: Живях с чучело, заряза ме заради дебела лъжкиня!

РайнаРайна шокира феновете си с жестоки думи срещу бившия си, който по думите й бил чучело и глупак.

Райна втрещи феновете си с откровения във Фейсбук. Пилето на поп фолка буквално избухна в социалната мрежа с обиди и ругатни срещу неизвестен мъж. Певицата нарежда и кълне по изгубеното време с „чучелото“, с което последно е живяла.

„Пропилях най-хубавите си години да живея с едно чучело – кръгъл глупак, който ме заряза заради дебела и грозна лъжкиня“, хули Райна. По думите й бившият й мъж, чието име така и не споменава, й е изневерявал през цялото време с друга жена. „Дано е щастлив, задето ме напусна заради нея, а сега тя спи с когото й падне“, продължава да бълва злъчни думи певицата.

Пилето накрая заключва, че тя отдавна го е преживяла и продължава напред, радвайки се на живота.

При направена проверка в официалните Фейсбук профили и страници на Райна, така и не са открити тези думи, но е възможно да са писани през фалшив профил на певицата и тя да няма нищо общо с тези изказвания.

Все пак, не бива да забравяме, че Пилето с македонски нрав не за пръв път се изказва негативно за бившите си.

Неотдавна тя бе насолила Коцето в интервю, като разкри, че бил „наркоман, алкохолик и женкар“. Тя „излюпи“ доста пикантни подробности около връзката им, без да се съобразява, че днес Константин вече е семеен и има дете.

Източник: kliuki.net

Един коментар по “Райна: Живях с чучело, заряза ме заради дебела лъжкиня!

  1. Това изобщо не е писано от Райна! Отдавна някой пише от нейно име с фалшив профил!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *