Разкъсалият с ръце влагалището на пенсионерка – сериен изнасилвач на старици

ПолицияИзвратенякът, който се изгаври сексуално по брутален начин с пенсионерка в добричкото село Спасово, е известен на местната полиция със серия от подобни изнасилвания, съобщиха от Областната дирекция на МВР в североизточния град.

Нещо повече – циганинът вече е лежал в затвора за подобно престъпление. Извергът от Каварненско бил заловен след подбор на криминално проявени по принципа на изключването. Полицаите стеснили кръга от заподозрени, а по-късно 80-годишната Николинка Казанджиева разпознала сред тях душманина си. Оказало се, че тя се вписва перфектно в перверзните фантазии на изверга. Той издирвал самотноживеещи пенсионерки по селата и след кратко проучване им посягал сексуално.

Маниакът, чиито инициали са А.И., е задържан с първоначална мярка от 24-часово задържане под стража. Отсега обаче е ясно, че той ще бъде оставен за постоянно в ареста, преди отново да бъде върнат в затвора.

Това обаче едва ли ще стопли баба Николинка. Възрастната жена е с тежки наранявания от бруталния начин, по който изродът разкъсал влагалището й. Още по-голям е проблемът с емоционалното състояние на пенсионерката. Откакто честта й била поругана, тя отказва да разговаря дори и с най-близките си.

Екатерина ПЕТРОВА, БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *