Разкриха истината за семейството на Слави Трифонов!

Слави ТрифоновСемейството на Слави Трифонов може само да служи за пример!

Кой ли би повярвал на това, което ще прочете сега?! Може би повечето ще кажат: „Да, бе, да!“, имайки предвид суровия и дори деспотичен вид на шоумена Слави Трифонов. Той обаче си заслужи похвалата и то дори не пряко, а косвено. Защото истинският пример в случая са родителите му – Здравка и Тодор.

Днес по медиите гръмна новината, че мама Здравка, както я нарича с обич Слави, е успяла да спастри цели 600 бона, предават от kliuki.bg. Идеята обаче не е в това какво е спестила, а как го е направила. И похвалното е, че макар и синът им да е един от най-влиятелните и заможни хора в страната, Здравка и Тодор Трифонови продължават да живеят честно и скромно, както са го правили цял живот.

Като добър син, Слави Трифонов всеки месец превеждал сумата от 5000 лева на родителите си, за да живеят добре и да не им липсва нищо в родния Плевен. Мама Здравка и тате Тодор обаче не пипали и лев от парите на сина си. Те продължават и до ден днешен да карат на двете си пенсии, защото са свикнали да живеят скромно и да се радват на малките неща.

„Ей на, Здравка изобщо не се е променила. Продължава да се среща с приятелките в кафенето, в което си взима кафенце от 30 стотинки, макар че може да пие Дом Периньон, където си поиска. Това им е хубавото на Здравка и Тодор – че нито за миг не се замозабравиха, не се промениха. Страхотно семейство са и всички ги дават за пример“, разказват съседи на семейство Трифонови в плевенския квартал.

Парите от Слави Трифонов двамата внасяли в банка, та един ден да останат на Слави и кака му, пък защо не и на внучетата – ако синът им най-сетне реши да ги зарадва с такива.

Важното е едно – щом родителите на Слави Трифонов са толкова истински хора, то няма как шоуменът да е нещо коренно различно. Различна е само славата и хорската напаст, която те прави по-недоверчив и затворен към останалите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *