Разбулиха тайната на женския поглед

Разбулиха тайната на женския погледТайната дали една жена харесва представител на противоположния пол беше разкрита и според експерти тя се крие в погледа.

Ново изследване обърнало внимание на начина, по който жената гледа мъжа при първоначален зрителен контакт.

Установило било, че този поглед може да му покаже дали има шансове да спечели сърцето й.

Случващото се в първите 45 секунди след срещата, ясно показва дали любовта е във въздуха или нещастният съблазнител ще получи студен душ, установиха експерти.

Али Кембъл, автор на книгата „Повече от обикновен секс“, твърди, че когато жената погледне надолу, а след това започне да върти бързо поглед по пода, това почти сигурно означава, че тя е привлечена. Този поглед означава, че тя проверява вътрешните си емоции или накратко казано тя харесва мъжа, но се опитва да прецени колко.

Ако пък жената гледа настрани 45 секунди, след което се взре право в очите на мъжа, това е друг сигурен признак, че тя се интересува от него, защото мисли усилено дали той е подходящ партньор за нея.

Кембъл описва и погледи, които ясно показват, че жената изобщо не се интересува от мъжа. Ако след като мъжът установи зрителен контакт, дамата мигновено погледне над главата му или се взре направо в очите му, това почти сигурно означава, че тя не иска да си има вземане-даване с него. Тези две „агресивни“ реакции означават, че мъжът трябва незабавно да се откаже и да насочи вниманието си на друго място, за да избегне допълнително смущение.

Кембъл описва и още два жеста, които ясно показват, че жената е силно привлечена. В зависимост от това дали тя пише с лявата или дясната ръка, ако използва по-силната си ръка, за да посочи представителя на силния пол, това означава, че го харесва. Ако докосва косата си, тя е привлечена, а ако върти краищата й, със сигурност много харесва мъжа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *