Радост за окото! Звезди по къси полички! (ВИДЕО)

Кейт МидълтънКакво се случва, когато навън духа вятър, а поличката на жената пред теб е неприлично късичка? Ясно какво. Това са любими моменти на папараците: те бързат да нащракат сочната плът на звездите, от Бритни Спиърс – до Кейт Мидълтън.

Понякога е смешно, но в повечето случаи – приятно за окото.

Те го правят нарочно, нали? – коментират запалянковци в мрежата.

Ема Уотсън е сред персонажите, които често уж неволно вадят на показ свежа плът където не му е времето и мястото. Сладката малка магьосница от “Хари Потър” порасна и това, което показва палавият вятър, никак не е детско. Вярно – малко скучновато; няма дантели и пълна програма дибидюс, но все пак е извън добрия тон, в този смисъл – любопитно!, предават от kliuki.bg.

Това, че звездите много често излизат на червения килим без бельо под дизайнерските рокли, отдавна е общоизвестно. Фактът си има обяснение: модните дрешки са така скроени, че трябва просто да се навличат на голо. Оттам тръгна и холивудската мода звездите изобщо да не носят бельо. Една от любителките на този стил е Рийз Уидърспуун. Ето я на разходка по улиците на Санта Моника: духа ветрец, Рийз е с къса поличка и …без гащи. Е, то е ясно, че папараците ще цвилят от радост!

Дори на херцогинята на Кеймбридж й се случват такива работи: наскоро стилното й синьо плисе я подведе, докато Кейт Мидълтън се здрависваше с посрещачите от благотворително събитие. Но това не й е за първи път: ето я в същата позиция по време на официална визита с принц Уилям. Пак има вятър е пак полата й е раздухана почти като в онзи емблематичен кадър с Мерилин Монро. Но Кейт е светска личност – свикнала е да се прави, че нищо особено не се случва. Всъщност каквото и да се случва – тя е усмихната и спокойна, просто не й пука, че поданиците зяпат под късата й пола!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *