Първанов и Дончева с нова формация – бутат Станишев

Първанов и ДончеваЕкспрезидентът Георги Първанов ще се включи в новия проект на Татяна Дончева, която ще прави движение в БСП. В него ще бъдат поканени и депутати от „Коалиция за България“.

Някои от депутатите от парламентарната група на левицата обаче са скептични към твърденията за участието на Първанов. Според тях плановете на експрезидента включват издигането на нов лидер на БСП, а не разцепване на партията, твърди bTV.

Дончева обяви, че работи за създаването на ново крила в левицата още в средата на юли. Тогава тя обеща новата формация да е готова до есента.

“Започнали сме да работим върху нещо, което да приключи отношенията ни с “Позитано” по цивилизован начин, така че да се погрижим за тази част на левицата, която не иска да бъде обвързана с олигархия. До септември – октомври ще се извършат организационните упражнения, за да покажем субекта”, каза през юли Дончева.

Тогава тя уточни, че основната цел на новия субект ще бъде да се бори с олигархията. Сега обаче вероятно нещата са се проточили, защото проектът щял да е готов до края на есента.

Източник: Bulgaria-news.bg

Един коментар по “Първанов и Дончева с нова формация – бутат Станишев

  1. Да не е нов проект „Г,Д,Е“…, който после да завърши с хленч: „ГДЕ…да се заврем ….този път“?
    Иначе новите-стари лица навяват страх (лицето на Т.Дончева) и чувство за политическо безсмъртие на най-накрая изваден „скелет от червения гардероб“, озаглавен ГОЦЕ-ДОНОСНИКЪТ, НО ПОСЛЕ – ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ! Тези които обвиняват Плевнелиев във нещо да не забравят, че ПЛЕВНЕЛИЕВ Е АНГЕЛЧЕ В СРАВНЕНИЕ С ГОЦЕТО, ПРЕВЪРНАЛО СЕ ОТ ЯДЕНЕ И БЕЗДЕЙСТВИЕ В „ГУЦИ“.Липсваща засега в коалицията на гробарите на Станишев е и просташката физиономия на Румен Петков, но той още пълни шадраваните, нека се изчака! Свръхамбициозният и алчен Кадиев пък не знае дали да тръгва Стани-нищов да сваля и трепе или да дърпа стола на Фандъкова. За кметски пост – съвсем няма шанс! Наслука товарищи. Дерзайте! Пак ще се осерете по Български. 500 години – не са малко, а и вие свикнахте да се обичате с кроткоприсъстващите у нас невинни турски убийци!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *