Пухкава двойничка на Памела Андерсън разби нета! (плажни СНИМКИ)

Мерседес Джейвид и Памела АндерсънМерседес Джейвид се вдъхнови от любимия си сериал “Спасители на плажа” за специалната си фотосесия.

Името на Мерседес Джейвид не е особено популярно сред феновете. Пищната 41-годишна дама е известна с опитите си да пробие в киното. Вместо това тя придоби слава с фотосесиите си, в които имитира популярни лица от светското пространство. Истински фурор Ем Джей предизвика обаче със снимките си, вдъхновени от култовия сериал на 90-те “Спасители на плажа”.

Пухкавата дама сее вживя в ролята на Си Джей Паркър, изиграна в оригинал от горещата Памела Андерсън. За да се превъплъти максимално убедително в спасителката, Ем Джей, която по принцип е брюнетка, дори нахлузи руса перука, Особено любопитен обаче е резултатът с банския. Пухкавата госпожа успя да се намъкне в емблематичния червен бански костюм, носен от Памела Андерсън в поредицата.

И за да бъде фотосесията максимално истинска, Ем Джей се е снимала на плажа, заедно с всички принадлежности на спасителка на плажа. Естествено, кадрите предизвика бурно оживление в онлайн пространството. И докато една част от феновете изпаднаха в потрес от пищните форми на новата спасителка, то други побързаха да я поздравят за смелостта да се снима по този начин, пишат от kliuki.net.

А вие как мислите? Смелост или карикатура са кадрите с Ем Джей?Мерседес Джейвид

Един коментар по “Пухкава двойничка на Памела Андерсън разби нета! (плажни СНИМКИ)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *