ПУСНАХА ВЕРТОЛЕТ ПО СЛЕДИТЕ НА ИЗБЯГАЛИЯ ВЧЕРА ЗАТВОРНИК

Boris Ivanov mvr

Борис Иванов имал съучатник, който пътувал с него

Полиция и части на жандармерията през цялата нощ са претърсвали райони около Ловеч, където се предполага, че той се укрива. Мъжът вече се издирва и на територията на цялата страна, тъй като има вероятност да е избягал с автомобил. Запис на охранителна камера доказва, че Иванов е имал съучастник, предава bTV. До момента Иванов не е заловен.

Според първоначалната информация след около 2 часа работа той тръгнал да бяга, като останалите затворници на обекта опитали да го спрат. Кадрите от записа показват, че малко след това Иванов и неустановен още мъж пресичат жп линията на 50 метра от работното място. Двамата се движат към главния път Ловеч – Троян, където вероятно ги е чакал автомобил.

Мъжът е на 48-години, среден на ръст, с кафяви очи и къса, черна коса. Борис Иванов е с нормално телосложение, продълговато, леко мургаво лице, правилен нос, високо чело. На врата си има татуировка – червена целувка. Борис Ангелов Иванов е осъден за кражби и блудства. Затворникът е с присъда 13 години лишаване от свобода от 2011 г., като до този момент е излежал 7 години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *