Протест пред Съдебната палата: Волен-Болен без имунитет!

Волен СидеровПротестът „на кафе“ пред Парламента и Министерски съвет се премести тази сутрин пред сградата на Съдебната палата. Митингът затруднява движението на трамваите около бул. „Витоша“.

Около 200 човека скандират: „Волен-Болен без имунитет!“ Те настояват главният прокурор да поиска депутатския имунитет на вилнеещия по улиците и въоръжен Волен Сидеров, на чийто глас се крепи марионетното правителство.

Протестиращите развяват лозунги: „Страхува ли ви Сидеров?“, „Възможно ли е селяни да правят граждански арести?“, „Приберете Волен“.

4 коментара по “Протест пред Съдебната палата: Волен-Болен без имунитет!

  1. Нито една цивилизована държава не би търпяла това НИЩО-волен сидеров.Дори няма да ми напиша името с главна биква,защото е пълно нищожество.Няма и да си губя времето да обяснявам колко компроментиращи доказателства имаше за него в последните десет дни,за които приятелчетата които в момента управляват страната,без никой да ги е искал,само се подсмихват и си затварят очоте.Няма да ви търпиме,ще се бориме с зъби и нокти от всички краища на света за да се отървеме за винаги от вас.Защото единствената ми мечта е някой ден да се завърна в Моята най красива страна,заедно с десата си и внуците си и да дишаме и живееме нормално.Нормално,както живеем в чуждите държави,които ни дават това което собствената не ни дава,нещо повече.Тя ,нашата направо ни убива.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *