Протестна мрежа: 100 дни стигат, всички срещу мафията

 всички срещу мафиятаДекларация на Протестна мрежа

Протестна мрежа призовава всички български граждани – млади и стари, партийни и безпартийни:

Елате около парламента на 4 септември в 8:00 ч. сутринта, за да заявим, че искаме да живеем в държава без мафия и в демокрация без задкулисие.

Протестът получи подкрепа от различни обществени организации и политически сили. Очакваме техните привърженици на площада – не с партийни знамена, а като свободни граждани на България – за да протестират заедно с нас. Приемаме подкрепата на политическите сили само при ангажимент за постигане и на трите цели на протеста:

Оставка веднага!

Нови парламентарни избори преди края на годината!

Операция „Чисти ръце“ за премахване на всички връзки между държавното управление и мафията!

Само постигането и на трите цели може да превърне България в нормална държава, в която достойните граждани да работят и живеят свободно.

От тук нататък всяка политическа сила, която се отклони от тези три цели, ще има кратък и срамен престой във властта. Ние отново ще протестираме, ако партиите нямат смелостта да пречупят гръбнака на мафията и не продължат с операция “Чисти ръце”: докогато и колкото пъти трябва, докато разберат нашето просто послание:

Работете за България. Искаме управление от достойни, почтени и компетентни хора.

100 дни стигат! Оставка!

Протестна мрежа

Един коментар по “Протестна мрежа: 100 дни стигат, всички срещу мафията

  1. Протестна мрежа? Ама вие сериозно ли. Това са платените марионетки на оригарсите, срещу които уж се борят. Всичко знаем това. Протестът вече не е на народа, вече не е на хората, вече не се преследват чисти идеали. Протестът се превърна в гнусна политическа манипулация. Срам!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *