Протестна мрежа: На 4 септември всички срещу мафията!

angry parlamentПротестна мрежа: Нека всички се съберем на 4 септември срещу мафията и обслужващата я Тройна коалиция

Декларация на Протестната мрежа

Призоваваме всички граждани, политически и обществени организации, които подкрепят протеста срещу мафията и обслужващата я нова Тройна коалиция, да се присъединят към Голямото посрещане на депутатите на 4-ти септември в 08.00 ч. пред всички входове на парламента.

На този ден ще поднови работа едно компрометирано Народно събрание, което доказано и систематично работи за тъмните интереси на олигархията.

Това е парламент, който гласува и превърна в реалност задкулисните споразумения за назначаване на медийния магнат-депутат Делян Пеевски за шеф на ДАНС, акт, който се оказа само началото на дълъг списък от абсурдни назначения.

Това е парламентът, в който антиевропеец и антисемит като Волен Сидеров влиза необезпокояван с оръжие, само защото е осигурил подкрепата на това корумпирано мнозинство.

Това е и парламентът, който превърна центъра на София във военна зона, само за да се крие от справедливия гняв на гражданите.

Ние от Протестна мрежа, които протестираме над 70 дни, ще бъдем там. Ще протестираме мирно, но настоятелно, за изгонването на една престъпна група от храма на българската демокрация – Народното събрание.

Да излезем на площада около парламента като свободни граждани, без разлика на партийни пристрастия, възраст, етнос и религия!

Нека 2013 година остане в историята като първата година на истинското гражданско общество в България. Дължим го на себе си, на нашите родители и най-вече на нашите деца.

От Протестна Мрежа

Един коментар по “Протестна мрежа: На 4 септември всички срещу мафията!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *