Протестната мрежа призовава за операция 100-3-5

Протестна мрежа„Сто дни след началото направителството имаме да кажем три неща и на 4 септември ще бъдем пет пъти повече“. Това се заявява в специална декларация на Протестната мрежа (ПМ) по повод началото на работа на парламента на 4-и септември и прдстоящите 100 дни на правителството на Пламен Орешарски.

Ето пълния текст на изявлението:

ОПЕРАЦИЯ 100-3-5

Сто дни по-късно имаме да ви кажем само 3 неща и ще бъдем 5 пъти повече.

Още на 14 юни заявихме защо правителството на Пламен Орешарски трябва да си ходи – защото обслужва интересите на мафията, а не на българските граждани, което е държавен тероризъм.

Орешарски, Станишев, Местан и Сидеров поискаха да им дадем 100 дни, за да покажат какво могат. 100 дни вече минаха – оставете България на мира!

Призоваваме всички български граждани – млади и стари, богати и бедни, от София и от страната, партийни и безпартийни – елате пред Народното събрание на 4 септември в 8:00 часа, за да кажем на управляващите само 3 неща:

* Подайте оставка веднага!

* Нови парламентарни избори преди края на годината! Ново управление от достойни, почтени и компетентни хора! Вие не сте нито едно от трите!

* Операция „Чисти ръце“ за премахване на всички връзки между държавното управление и мафията!

Протестната мрежа призовава всички да поканят по 5 свои приятели на площада. Пишете им в интернет, говорете по телефона, почукайте на съседа, поканете колегите, обадете се на родителите си – поканете още 5 човека, за да го чуят от 5 пъти повече хора: Оставка!

От Протестната мрежа

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *