Протестиращ: Разбирате ли значението на думата СВОБОДА, мръсник Станишев?!

Протестиращи#ДАНСwithme 09: Защо Конституционният съд все още не се произнася по иска за касиране на изборите? Да не би сега да се запознават с основния закон? Толкова ли е голям, та все още го тълкуват?

Скъпи приятели, не ме интересува на коя партия симпатизирате. Вече няма партии, има само едно: БЪЛГАРСКИ НАРОД!
Днес се върнах от протеста абсолютно обезкуражен. Какво става по дяволите? Ние си протестираме, президентът ни се радва колко сме културни и симпатични, а на политиците им е през онази работа… „Те нека си протестират, ние ще си правиме каквото искаме!“ Гаврите продължават, за тях ние НЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ! НИЕ СМЕ НИЩО! НИЕ СМЕ НЯКАКВИ СИ ПЛАТЕНИ 5000 ИНТЕРНЕТ ЛУМПЕНИ!
Те дори не крият иронията, с която ни обсъждат: ПОВРЪЩА МИ СЕ!
Гледах хората, които протестират и си мсилех: кой, по дяволите, им обръща внимание! Снимах ги, радвах се на интелигентните им физиономии, на децата, на кучетата – те (т.е. ние) искат нормален живот, те искат СВОБОДА! СВОБОДА! Въобще разбирате ли значението на тази дума, мръсник Станишев и сие? Никога не мога да те нарека „господин“! По-долен мръсник от теб не същестував в българската модерна история!
И какво! Ирония, неглежиране, обидни коментари от страна на политиците, наглост и безпардонност! Не мога да разбера какво искате, за да риагирате нашите протести! Вие никаго няма да ги разберете, но поне да реагирате! Кога ще ни обърнате внимание? Когато се пролее кръв? Това ли искате, гадни БСП-исти и ДСП-исти? Вие да не си мислите, че народът може да търпи до безкрайност вашите гаври, подигравки, иронии, задкулисни игри, непрекъснати гафове?

ТЪРПЕНИЕТО ВЕЧЕ СЕ ИЗЧЕРПА!
НАРОДЪТ НЕ Е МАЗОХИСТ!
ТОЙ ИСКА САМ ДА УПРАВЛЯВА СВОЯ ЖИВОТ И ТОЗИ НА СВОИТЕ ДЕЦА!
ВИЕ СТЕ „OUT“!
И след като не искате за си отидете с добро, ще си отидете „ПО ДРУГ НАЧИН“!

Това са твои думи, мръсник Станишев, „каквото рекло, това му отговорило…“!(Facebook)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *