Протестиращи: Не теглете заем, ще ви дадем от хонорарите ни за протестиране!

Неновините#ДАНСwithme помоли правителството да не емитира нов външен дълг в размер на 1 милиард лева, като предложи да даде на фискалния ни резерв и текущите разходи необходимите пари, тъй като за над 2 месеца протести вече са събрали достатъчно.

„Доста закрупняхме последните дни благодарение на Вас, г-н Орешарски! Чувстваме се длъжни да предложим малка част от тях без лихви, за да не теглите 1 милиард, от който половината да отиде в резерва и дори да не бъде инвестиран“ – услужливи бяха протестиращите.

Както е известно, на човеко-протесто-ден се плаща между 50 и 2000 лева, като зависи от частта на деня, семейното положение, степента на участие в масовката и роднинската връзка с Румен Пашата или Джордж Сорос.

С този жест на добра воля се очаква отношението към протестиращите да бъде смекчено и Пламен Орешарски да разбере, че не са толкова опасни, че да трябва да се впряга криминалният контингент от крайдунавски град, за да се справя с тях.

В други новини от света на българската политика – назначението на Петко Арнаудов за шеф на горското стопанство в Царево бе възприето като пореден среден пръст в лицето на протестиращите от страна на властта.

Източник: nenovinite.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *