Проститутка умря от „работа” и възкръсна в ковчега си

ВъзкръсналаПроститутка се събуди в ковчега си, в който тялото й било поставено от полицаи с цел транспортиране.

По-рано жената била сметнала за починала, защото изгубила съзнание по време на предоставяне на интимни услуги. “Убивате ме, убивате ме”, казала изведнъж покойната Мандло, след като се събудила.

Инцидентът е станал на 21 март в хотела Manor в град Булавайо, Зимбабве.

Очевидци съобщиха, че събралите се да погледат изнасянето на тялото кибици избягали в паника, блъскайки се и прескачайки един другиго, когато жената се върнала от отвъдното.

“Беше като на кино. Народът се разбяга панически на всички страни”, разказа очевидец. Заедно с това, полицаите, транспортиращи жената, въпреки всеобщото удивление, успели да запазят спокойствие. Тя обяснили на събудилата се Мандло, че тя не е застрашена от нищо, след което напуснали сградата на хотела с пустия ковчег.

Мандло я сметнали за мъртва, когато тя изгубила съзнание, докато правела компания на неизвестен клиент на хотела. Предполага се, че жената му е предоставяла интимни услуги. Присъстващите съобщили, че тялото на жената било намерено студено към момента на пристигането на полицията.

Жителите на африканските страни са известно със силните си религиозни и култови предразсъдъци. През ноември миналата година в Зимбабве бе затворена клиника, след като персоналът отказа да ходи на работа, защото бил нападнат от гоблини.

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *