Продават цялата собственост на Цар Киро на търг

Цар КироКъщата на Цар Киро, която бе пусната за продан от НАП, бе закупена от единствения явил се купувач, съобщи Дарик.

Палатът в Катуница бе обявен за продажба заради задълженията на Кирил Рашков. Реален собственик на имота бе внукът на цар Киро – Кирил Ангелов Рашков. Първоначално къщата е обявена на стойност от 90 000 лв, като сега е закупена на цена, близка до нея.

Всичко, което принадлежи на фамилия Рашкови, е описано и предстоят още търгове. През последните два месеца данъчните са продали колбасарски цех в Мадан за 144 000 лева и топлоцентрала в същия град за 25 140 лева.

Има още аптека в Мъглиж и няколко леки автомобила, между които „Мерцедес CLC 320“ за 23 555 лева.

Най-ефектна е продажбата на стопански комплекс в село Първенец, формиран от 6 сгради, които бяха продадени на търг за малко повече от половин милион лева.

На търг тези дни е обявена микробиологична инсталация за производство на меден концентрат в Панагюрище. Същата е с площ 25 декара и е оценена от експертите на 168 хиляди лева.

През октомври предстоят атрактивни продажби на луксозни джипове и лимузини, конфискувани от данъчните.

Според НАП производствена сграда в Пловдив с обща площ над 5 000 кв.м., парцел от 4 декара в село Калековец с 10 промишлени сгради върху него и имот в пловдивския квартал „Прослав“, голям над 3 хиляди кв.м. с комплекс от 5 промишлени сгради, ще предизвикат голям интерес към потенциалните купувачи, пишат от novini.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *