ПРИ АКЦИЯ КРАЙ ЛЕТНИЦА ЗАЛОВИХА ИЗБЯГАЛИЯ ЗАТВОРНИК БОРИС ИВАНОВ

Arest zatvornik bgnes

Иванов се е опитал да вземе възрастна жена за заложник, но след намесата на отряда на баретите жената е била освободена

Издирването на Борис Иванов на североизток от Ловеч започна още снощи след сигнал, че той е бил забелязан между селата Александрово и Дренов. Бил е забелязан и в самото Александрово и в село Дойренци.

Сигналът е подала жителка на село Александрово: „Лаеха кучетата, излязохме и оня човек, дето по телевизора сме го видели, същият човек беше. Снощи в един и половина. Веднага се обадиха на полицията и много полицаи имаше, много, много. Насам тръгна, ама не можахме повече, ние от страх не сме излезли вече вънка. Самичък беше. Нямаше нищо на ръцете му или пък да е почукал да иска хляб или водичка, щяхме да му дадем. Какво да правим? Ние сме страхливи.“

Очаква се той да бъде върнат в Ловешкия затвор, но най-вероятно първо ще бъде откаран в следствения арест в полицията в Ловеч.

Припомняме, рецидивистът избяга в четвъртък от външен обект – млекопреработвателна фирма, където е работил заедно с други затворници. Той излежава 13-годишна присъда за блудство в Ловешкия затвор, като това не е първото му бягство. Беше назначена проверка как е било взето решението да бъде преместен в общежитие, а след това – и пуснат да работи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *