Преслава лъсна с фатално разстояние между „клечките” си (ФОТО)

ПреславаПреслава истински втрещи купонджии със своята скелетоподобна визия, а разстоянието между краката й като клечки, вече е фатално…

Толкова е слаба вече, че буквално изглеждат изкривени.

Неприятната гледка се наби на очи на купонджии и те останаха истински разочаровани от визията на фолк звездата.

Преслава отдавна трябваше да спре със своята мания да сваля килограми, но явно някои дами губят представа за нещата. А разстоянието между фините й крачета е вече доста страшничко… От закръглена брюнетка, тя се превърна в изпита кукла, която сякаш едва има сили да се движи на сцената.

Това няма как да не направи впечатление на околните, които са дошли да се забавляват, а виждат Преслава толкова изнемощяла.

„Имам чувството, че всеки момент ще припадне! Грозно е!”, „Мъжете също вече й се чудят, защото не е особено привлекателна, а е доста плашеща!”, пишат разтревожени фенове в мрежата.

Всъщност те от месеци надават вой и молят Преслава да се вземе в ръце, но тя сякаш няма такива планове, а напротив – става все по-кльощава и ходи като сянка. Много е притеснително състоянието й, но чалга изпълнителката сигурно не намира проблем и продължава в този дух.

Източник: kliuki.net

2 коментара по “Преслава лъсна с фатално разстояние между „клечките” си (ФОТО)

  1. Това е пълен фотошоп и си личи от 1000 км.Аман от тъпи сензаций…Даже на пейнт бих се справила по-добре …

  2. НЕ Е ФОТОШОП много уважаема александрра, за жалост не е, снимките ги има свободно в пространството и на страницата на Преслада дори, иска ви се да са нагласени, но не са, а иначе лесно е да кажем че някой прави сензация толкова е трудно да приемем истината

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *