Прекалено БРУТАЛНО! – Новото Audi Q7!

Audi Q7Ръководството на Audi е взело решение да отложи дебюта на новата генерация на най-големия си SUV, който е обозначен с индекс Q7.

Информацията е на изданието Motor Trend, което се позовава на високопоставен анонимен източник. Според тези данни наследникът на сегашния луксозен автомобил с повишена проходимост не се е харесал на ръководството на Audi. Причините са, че шефовете от Инголшат смятат готовия концептуален модел за прекалено брутален и показен.

Какво представлява този прототип обаче все още не се знае, въпреки че в интернет пространството се завъртяха доста рендери по темата. Три от най-вероятните визии на новото Q7 ви показваме сега, но те биха се превърнали в реалност ако ръководителят на отдел „Изследвания и разработки“ Волфганг Дюрхаймер остане на тази длъжност. Говори се, че ръководството на Audi възнамерява да го смени и на неговото място да дойде Улрих Хакенберг, който заемаше аналогична длъжност във Volkswagen.

Доскоро се спекулираше, че новото Q7 ще се появи на бял свят през 2015 година, но според последните данни явно датата ще бъде изместена напред във времето. С колко обаче ще се забави новото Q7 на този етап не е известно. Ще припомним, че през март тази година главният дизайнер на Audi Волфганг Егер заяви, че дизайнът на следващото Q7 ще олицетворява бъдещия облик на всички модели на производителя. Това е и още една от причините за забавянето на новата генерация на Audi Q7.

Източник: fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *