Представителката на Финландия скандализира с лесбо сцена (ВИДЕО)

СценаПредставителката на Финландия на музикалния конкурс „Евровизия“ приключи своята песен със страстна целувка с танцьорка на сцената. Предполага се, че Криста Сиегфридс е шокирала публиката в знак на подкрепа за еднополовите бракове. Вторият полуфинал на „Евровизия 2013“ бе белязан от скандална лесбийска целувка насред музикалния празник. Финландската певица Криста Сиегфридс в края на своето изпълнение впи своите сочни устни в устните на момиче от поддържащия я балет.

Песента Marry me, с която Сиегфридс участва в конкурса, е написана в подкрепа на еднополовите бракове. Блондинката от Финландия излезе на сцената в бял тоалет, напомнящ булчинска рокля. Очаква се шокиращата, но страстна лесбийска целувка Криста и нейната помощница да демонстрират и по време на финала на конкурса – 18 май. Финландия се нареди сред десетте страни, чийто представители ще пеят на конкурса.

самото момиче не се бои, че скандалната й постъпка няма да се хареса на някой. „Най-вероятно, има консервативни страни, които няма да ни дадат точки, но това е нашето шоу и смятаме, че то е добро. Сега е 2013-та година и мога да се целувам с който си искам“, коментира певицата.

Източник:БЛИЦ

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6c4yONShwEg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *