Предлагат жрици на любовта в менюта по морските барове

жрици на любовтаПлатени интимни забавления се маскират като индивидуални танци в менютата на клубовете за стриптийз по морето, съобщават „Стандарт” и „Труд”

Изпълнението на четири очи се предлага в някакво друго помещение или пък в извънработно време, обяснява Светлана Коева, която е шеф на общинска дирекция „Превенции”.

Д-р Борислав Станчев пък предупреждава, че цените като цяло са паднали много и това се отразява на сексуалния трафик зад граница. Той прогнозира, че трафикът на труженички ще се увеличи през август, което съвпада и с пика на алкохолния туризъм, но тогава сеанс в клуб или апартамент ще е на цена не повече от 50 лева.

Хотелиери също потвърждават, че предишни години подобна услуга е струвала с 20–30 лева повече.

Уличните труженички са най-засегнати от тази ситуация, а цените, с които привличат клиентите си, са незапомнено ниски.

Същевременно продължава и износът на живи инкубатори за съседна Гърция. Единственото условие е бременните жени вече да имат родени преди това деца, които са здрави, като майките, които продават рожбите си, получават от 1 000 до 6 000 евро.

Бедните семейства по селата пък са принудени да изпращат дъщерите си, за да се изплатят чрез тях на лихвари.

Източник: razkritia.com

2 коментара по “Предлагат жрици на любовта в менюта по морските барове

  1. Господи,каква държава,какво падение-държава на боклуци-Озаконете тази проституция,става секс туризма по-евтин от Тайланд!!!Защото явно и полицаите лапат от това!!!Тези момичета ,защо отиват за толкова малко парии-Ценете се бе ,деца!!И това да използват жените да раждат за гърци,за толкова малко пари,после възстановяването на тялото на една бременна,излиза по скъпо!!Осъзнайте се !!!

  2. Споко,скоро ни започват и без пари.ЧАКАЙТЕ,де не бързайте,мазохисти такива!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *