Пребиха фенове на „Левски“, има и наръган!

ЛевскариДоста сериозен бой са отнесли привърженици на „Левски“ от групировките „Ултра Варна“ и „София-Запад“ във варненска дискотека в събота срещу неделя. Около 30 човека от двете фракции от Сектор „Б“ са си спретнали новогодишен банкет.

Организаторите били „Ултра Варна“, които заедно с хора от „София-Запад“ разказват за инцидента пред FanFace. Привържениците се запътили към дискотеката и след доволното количество изпит алкохол „син“ ултрас нацелил с бутилка човек от друга компания.

Оттам насетне се заформил брутален бой, който впоследствие се пренесъл навън. Всички фенове на „Левски“ били пребити и лежали по земята. Във форума на FanFace се появиха и коментари, че всичко това е станало в известното варненско заведение „Час Пик“, а потърпевш от мелето е бил и самият лидер на ултрасите от столицата Антон Калчев. БЛИЦ прави опити да се свърже с него, но до момента без резултат.

Момчетата от „София-Запад“ били в морската столица за мача с Черно море за Купата на България, загубен с 0:1, след който уважили купона на „Ултра Варна“.

Информациите са, че мелето е настанало след спречкване между феновете на „Левски“ и бившия състезател по кикбокс тежка категория Красимир Колев. Последният дори е бил наръган с нож и се наложило да бъде спешно опериран.

В боя първоначално участвали Колев и негов приятел от охраната на дискотеката срещу левскарите, а впоследствие се включили и всички гардове на заведението.

Източник: БЛИЦ

Един коментар по “Пребиха фенове на „Левски“, има и наръган!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *