Потрошената Ани Салич спаси пияния Юксел от уволнение!

Юксел КадриевСъдебната сага между Бонка Георгиева и Юксел Кадриев е на път да стане затворена страница. За изненада може би и на основните герои в нея!

Това се случи, след като на последното заседание новинарят на bTV прие решението на съда, без да го обжалва. Така делото приключи. Но не и скандалните ситуации около Юксел.

Преди броени дни скандално клипче, пулбикувано в агенция БЛИЦ как Кадриев катастрофира пиян в 5 сутринта пред Народното събрание, обиколи набързо виртуалното пространство. И от него става ясно как новинарят предлага на пострадалия от него таксиметров шофьор и 150 лв., за да си мълчи. След пристигането на полицията става ясно, че Юки е бил с 1.59 промила алкохол в кръвта!

Злепоставящата ситуация с Кадриев се разиграва в момент, в който партньорката му на екран в новините по bTV – Ани Салич, е в принудителна дълга отпуска заради счупен крак. Хванатият да кара пиян Юксел Кадриев се възползва на максимум от ситуацията около колежката си, за да спаси и този път кожата. Ако го накажат с пробация, той ще мете градинките из София!

Източник: БЛИЦ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *