Потрес! Тези родители взривиха нета с безотговорността си! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

ПотресДа имаш съмнения, че не си добър родител е едно, да палиш цигара на малкото си дете, ти гарантира, че наистина не се справяш особено добре с ролята

В медийното пространство се следи под лупа всяко едно действие на звездите, които имат деца. Журналистите дебнат и за най-малкия знак за немарливост или безотговорно отношение от страна на популярните лица към наследниците им. Майкъл Джексън беше разпънат на кръст, задето абсолютно необмислено провеси малкия си син през прозореца на хотелската си стая, за да го видят папараците, а наскоро звездата от Биг Брадър Елеонора Палавейска беше изловена да пуши пред малко дете.

Потрес 2Леле малеЛеле малеНе е истина...Всяко действие на бременната Ким Кардашиян пък се следи денонощно, въпреки че до раждането на детето й има още време. Улисани в грешките на звездите, хората доста често забравят, че и така наречените “простосмъртни” също правят брутални грешки като родители. Нещо повече, сред тях има такива изпълнения, че отговорните за тях направо си заслужават бой.

Тцтцтц...От това да се снимаш заедно с детето си в кофа за боклук (???) през това да връчиш в ръцете на бебето си пистолет (!!!), та чак до това лично да му палиш цигара – след като разгледате тези снимки ще плачете. От смях и потрес!

Източник: kliuki.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *