Потрес! Странни КУХИНИ лъснаха по ръцете на Биляна Йотовска!

Биляна ЙотовскаЙотовска отново разтърси мрежата с тялото си!

Моделката Биляна Йотовска и този път втрещи цялата аудитория, но този път причината за това са странни образувания по ръцете й.

След като Биляна пусна поредното фото в профила си в социалната мрежа “Фейсбук”, всички забелязаха шокиращите дупки по мишниците на моделката. От изтощителните тренировки ръцете на Биляна вече са се разделили на две….

С всяка своя снимка, която публикува Биляна Йотовска на личния си профил скандализира аудитория по невероятен начин. Май ще е по- добре, ако Билянчето се поспре със снимките във Фейсбук, защото започна да губи малко по малко феновете и почитателите си. След като видяха странната кухина на ръката на Йотовска, интернет потребители останаха ужасени. Тялото на моделката започва да придобива все по- потресаващ вид заради изтощителните тренировки, на които се подлага Биляна.

Само секунди след като публикува скандалното фото, форумци задръстиха социалната мрежа с мнения и коментари. “Мила, плашиш ни с тези дупки по ръцете!”, Билянче, време е да спреш, виж какво си причини!”, възмущават се интернет потребители.

А Вие какво ще кажете за странните кухини по ръцете на моделката Биляна Йотовска!?

Източник: kliuki.ws

3 коментара по “Потрес! Странни КУХИНИ лъснаха по ръцете на Биляна Йотовска!

  1. Този/ тази, който е писал статията е пълен комплексар. Не се излагайте с тъпите си разсъждения, а се погледнете и тогава съдете хората. Когато вие постигнете ,това което Биляна е постигнала с тялото си- тогава коментирайте. Аман от комплекси!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *