Потрес! Опасни ГМО портокали със СВИНСКИ гени заляха родния пазар!

Етикети: , , , , , , , , ,

Опасни ГМО портокалиПо родните пазари може да се намери какво ли не – от марули с вкус на пръст, до домати, големи колкото портокали и без всякакъв аромат или вкус! Или казано с прости думи генномодифицирани плодове и зеленчуци ни заливат от всякъде.

Всъщност, когато не е сезона на даден плод или зеленчук, потребителите нямат почти никакви шансове да намерят такъв, който да не е чисто ГМО, разказват колегите от pik.bg!

На всички, отдавна е ясно какъв ефект имат генномодифицираните храни върху организма на хората. От нямане на къде, обаче българинът продължава да ги консумира. Последната ГМО храна, която успя да залее родните пазари е портокал със свински гени! Звучи плашещо и е така, защото въпросните плодове са особено опасни за хората, предупреждават медици!

Портокалите са по-големи от грейпфрут и изглеждат особено сочни. Това е така, понеже са чиста проба ГМО! Не се блазнете от външният им вид, обаче, защото съдържанието им може да Ви докара не малки, здравословни проблеми. Медици алармират, че тези портокали, безпроблемно могат да предизвикат алергия, дори при човек, които никога не е имал такава, а какво остава за малките деца и възрастните хора?

Колкото и да ги миете, бършете и дезинфекцирате, ГМО-то си е ГМО, а точно това е особено опасно! Затова внимавайте, когато сте на пазара и не се мамете от сочният, лъскав вид на портокалите, които могат да Ви осигурят посещение в Пирогов!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *