Потрес! Нова мода превръща децата ни в алкохолици!

Етикети: , , , , , ,

Нова мода превръща децата ни в алкохолициКолегите от skandalno.net писаха, че все повече и повече малолетни и непълнолетни деца посягат към бутилката, за да се правят на “гъзари” и, за да докажат, че вече са пораснали. За съжаление обаче, доста от тези “доказващи се” деца нямат навършени дори 16 години, а вече са прекарвали по няколко дни в изтрезвителното, заради натаралянкване по Коледно-Новогодишните празници.

Очевидно вече не е на мода навръх Нова година да хвърляш пиратки, да вдигаш НОРМАЛНИ наздравици с шампанско, да танцуваш и да е забавляваш. Явно всичко това е станало вече един вид “отживелица” и сега е на мода да се напиеш така, че лекарите едва да спасят живота ти, а Нова година да посрещнеш в изтрезвителното с около трима-четирима лекари около теб, които се надяват да дойдеш в съзнание.

Тази година “шампиона” по напиване в новогодишната нощ е благоевградчанин, за чийто живот лекарите все още се борят. Момчето е било намерено в кома от лекарският екип, който на мястото на сигнала видял цяла компания изпонаприпадала на пода деца. Заради огромното количество алкохол, което са изпили, младежите са припаднали, а лекарите, които са се погрижили за момчето, което е било в критично състояние, разкриват, че то има малък шанс да оцелее, тъй като алкохола е увредил зрението и част от мозъчните му клетки. Освен това медиците установили, че черният дроб на младежа почти не функционира.

Наред с този случай, лекари от цялата страна разкриха, че тази година са станали свидетели на умопомрачителни гледки, включително и на напикани от препиване момичета, търкалящи се в собственото си повръщано. В случая обаче се пита, къде точно са родителите на тези деца и защо са оставили непълнолетните си и малолетни деца без контрол и надзор, а още по-малко да употребяват алкохол!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *