Потрес! Неадекватна девойка се съблече гола в чалготека

НеадекватнаКлип, на който се вижда как пияна, и по всяка вероятност надрусана девойка, се съблича чисто гола в сепарета на чалготека и прави импровизиран стриптийз.

След появата му в интернет, много потребители започнаха да си го разменят във Фейсбук и видяното предизвика стотици коментари. Повечето от хората бяха отвратени от видяното и особено от факта, че не се е намерил някой, който да я завие с някоя дреха и я изведе навън.

Виктория Огнянова пише: “Аман от селяни. Всички боклуци, които са се наредили около нея, да я снимат и гледат. И как се подиграват с момичето, поливайки го с напитки. Момичето е толкова зле, а да няма един човек, който да и помогне. Къде е охраната на това заведение!?!?!? Да не би и тя да е заета да снима!?!?!? Вече не останаха свестни в тази държава. Много ви бива да се гаврите с хората!”

Десислава Попова добавя: “Не мисля, че е правилно да се говори, че чалгата разваля хората! Това, което е направило момичето не е под влияние на самата музика, а очевидно на някакви упойващи вещества. Жалко е, че по този начин се представя пред хората. Но най-странното е, че никой не я е изкарал навън, никой не я е покрил с нещо, а хората за сеира снимат. Съществува факта, че може да е и по нейно желание, но все пак не може такава излагация! Потресаващо е!!!!!!!”

Нана Нанева също коментира: “Така е, всички гледат сеир и се гаврят с нея, но как очаквате някой да направи нещо, като по такива места е трудно да срещнеш някой здравомислещ и морален човек, мнозинството са боклуци, комплексари, лъскачи и какви ли още не отрепки…”

Ивайло Стоянов уточнява: “Само да питам, някакви пари вземала ли е, или ей така за купона?”

Източник: БЛИЦ

3 коментара по “Потрес! Неадекватна девойка се съблече гола в чалготека

  1. А да не би някои насила да и е наливал в устата или дрога да и е дал???? А това че някои снима кое му е лошото??? Изкарахте виновни зяпачите,но не помислихте ,че тази девойка с някои е дошла нали???? Едва ли сама е отишла на парти !!! Е тогава кои е по големия боклук този дето снима или този (тази) който е оставил своята позната да прави това?????

  2. На нас,все някой друг ни е виновен.Я някой да се опита да направи нещо и да видите кой е виновния.Всички ще скочат срещу вас.

  3. Хората се учудват как може да я снимат? В това няма нищо учудващо! Не е луд този които е изял баницата, ами този които му я е дал. Тази „девойка“ ,да я нарека, е единствената виновна за този инцидент.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *