ПОТРЕС! Истериите превърнаха Волен в супер-звезда – по света и у нас!

Волен Сидеров и ОрешарскиСоциални мрежи, новинарски сайтове, родни и чужди медии коментират основно един българин (не е Бербатов, Стоичков или оперен певец!)

Волен Сидеров успя за месец щуротии не просто да се закове в страниците на историята ни (независимо с какъв знак), но и да шества по световните медии!

Дори да не си поставите за цел и да имате органична непоносимост към всякакви политически изяви и да не сте докоснат от граждански искания, няма как да не отчетете един факт. Сутрин, когато се опитвате да се будите при първо кафе пред Фейсбук, се стряскате от поредната многозначителна карикатура на Сидеров.

Още преди да е дошло време за обед новинарските емисии и сайтове са разпространили за някоя от поредните му изцепки, скандални демонстрации или парламентарни речи. Следобед вече е тръгнал на война с медиите и протестиращите, а вечерта поддръжниците му (или по-скоро агитката) вилнеят из нощна София.

Идеологията на #извинисебе и #ignorevolen заплашва да обедини повече поддръжници от тази на #дансwithme! Само за няколко нещастни седмици Сидеров се пребори за правото си да бъде най-коментирания българин. Името му е по-споменавано дори от това на Орешарски (а Пеевски май тотално го забравиха).

Докато гражданите се чутият как да озаптят човекът, който хариза управлението на страната на ДПС и БСП, благият президент Желев се принуди да пише открито писмо до парламента. Бившият държавен глава нарече назначаването на най-коментираният депутат за шеф на Парламентарната комисия за борба с корупцията „гавра с демокрацията” и настоя да бъде освободен.

Дори „Фигаро” се занима със знаковата му персона и то още преди да се вмъкне въоръжен в парламента с готовност да се саморазправя с „бесни помияри”. Коалиционните партньори деликатно извръщат глава пред поредната му ударна доза „изяви”, от солидарност за негласната подкрепа, а едно старичко видео се радва на нов живот и вече е тотален хит:

Източник: razkritia.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *