Потресаващо! Лекари изпаднаха в ШОК по време на операция

ЛекариУчените, които са запознати със случая на Захра, са в истински шок. В момента тя е на 75 години. Преди повече от 46 години в Касабланка Аботалиб постъпва в болница със силни и неконтролируеми родилни болки, след 48 часа бебето така й не излиза на бял свят, а тя се плаши много и бяга от болницата.

След случилото се мароканката няма болки, а коремът й спира да расте. По това време в Мароко се вярва, че бебето спи, а майката трябва да чака неговото събуждане. Минават дълги години, въпросната жена си осиновява 4 деца, става баба и се радва много на внуците си. Тази красива картина е нарушена от внезапни болки в коремната област на 75-годишната жена.

Тя е пратена по спешност в болничко заведение, за да се види какво предизвиква болките. След прегледа, докторите решават, че това може да е тумор. Предприемат операция веднага, когато медиците се шокират, защото откриват в Захра плод на дете, което изглежда е останало парализирано поради факта, че се сраства с органите на жената. Организмът на Аботалиб създава твърд слой, обвиващ плода, за да може да се предпази от инфекции. След дълги часове на операционната маса, плодът е изваден от корема на Зехра и тя е спасена.

Източник: razkritia.com

Един коментар по “Потресаващо! Лекари изпаднаха в ШОК по време на операция

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *