Поредното УЖАСЯВАЩО чудовище откриха в Русия! (ФОТО)

УЖАСЯВАЩО чудовищеТова мистериозно и зловещо създание е известно като съществото от остров Сахалин, е открито от войници по източното крайбрежие на Русия

Ужасяващо чудовище откриха в Русия. Това мистериозно и зловещо създание е известно като съществото от остров Сахалин, е открито от войници по източното крайбрежие на страната, предават от chudesa.net.

Разлагащите се останки на това ужасяващо чудовище разбуниха духовете из Русия. Учените в страната не се наемат да определят какъв вид е този загинал звяр. Той не прилича на риба, нито пък можеш да го наречеш мутирал алигатор, споделят експерти биолози.

Факт е, че по останките от кожа има големи снопове от косми, а зейналата му паст плаши с огромни и остри зъби. Тайнственото същество от остров Сахалин не е единственият тайнствен звяр, който стресира жителите на Русия.

Преди време мистериозен звяр нападна ученик от 10 клас. Руслан, както се казва момчето, се прибирал вечерта към своя дом. Ненадейно той усетил ужасяващата смрад на сяра и почувствал силна болка в ръката си.

Той се развикал за помощ, размахал ръце и чудовището паднало на земята. Руслан осветил съществото и установил, че е космато, с огромна зейнала паст срещу него, а по зъбите му се окапвали капки кръв.

Чудовището приличало на кенгуру, но било с ярко червени очи и съскало насреща му като змия. Момчето продължило да вика и накрая звярът избягал. Когато разказал какво му се случило, близките на Руслан определили нападателят му като митичния звяр чупакабра.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *